110,00

1 op voorraad

Beschrijving

De Precious Florals Collection bevat vijf 4ml rollers van de meest verleidelijke etherische oliën die er zijn. Elke etherische olie roller wordt gecombineerd met gefractioneerde kokosolie en heeft een prachtig aroma om zo te dragen of in laagjes met andere bloemenoliën.

Rose Touch:

Rozen worden algemeen beschouwd als de mooiste bloemen ter wereld. Deze bloem speelt een integrale rol in talloze verhalen, legendes en mythen. Het zoete bloemige aroma van Rose Touch is de kwintessens van romantiek.

Jasmine Touch:

Jasmijn is een zeer bekende nachtbloem met een sterk en aangenaam aroma, vaak geassocieerd met fascinatie en liefde.

Neroli Touch:

De etherische olie van de Neroli bloem wordt geproduceerd uit de bloesem van de bittere sinaasappelboom. Zoet, fris en bloemig, Neroli Touch heeft een verkwikkend uitnodigend aroma.

Magnolia Touch:

De Magnolia bloem is representatief voor de schoonheid die vrouwelijkheid en zachtheid omvat. Magnolia Touch heeft een hemels, inspirerend aroma.

Blue Lotus Touch:

Blauwe Lotusbloem is uiterst zeldzaam en populair en staat voor een lang leven, gezondheid, eer en veel geluk. Blue Lotus Touch zorgt voor een zalig gevoel en staat erom bekend dat het helpt om een gezonde huid te bevorderen.