31,33

Beschrijving

Anchor – Bestendige Blend

Soms voel je je ontheemd in deze razend drukke moderne wereld en niet zeker van jezelf met een kilometerslange to-do-lijst en onzekere prioriteiten. Balans vinden met aromatherapie en eenvoudige yogaposes kan een geweldige eerste stap zijn. Anchor Steadying blend geeft je een stevig vertrouwen in jezelf, zodat je alles in jouw leven weer met een kalme kracht aan kunt pakken. Deze blend met Lavender, Cederwood, Sandalwood, Cinnamon, Frankincense, Black Pepper en Patchouli etherische oliën in een basis van gefractioneerde kokosolie ondersteunen jouw omgeving, jouw emotionele harmonie en jouw natuurlijke wijsheid.

Voornaamste voordelen:

  • Ondersteunt effectief het beoefenen van yoga.
  • Bevordert een compleet en moedig gevoel.
  • Bevordert een stevig gegrond gevoel van waaruit je weer vooruit kunt bewegen.

Toepassingen:

  • Breng aan op de enkels, ruggengraat en onder de voeten om een gevoel van compleetheid en kalmte te bevorderen.
  • Geniet van de voordelen van Anchor op momenten dat je je verloren en ontheemd voelt.
  • De perfecte yogaposes bij het aroma van Anchor zijn een zittende meditatie, een zittende twist en Bhu Mudra (één hand op het hart en de andere op de aarde).
  • Kan tijdens het beoefenen van yoga of gedurende andere momenten van de dag worden gebruikt.

Gebruiksaanwijzing:
Op de huid: Voor massage mix 5 druppels met 10ml draagolie. Voor in bad mix 5 druppels met 5ml draagolie. Voor parfum mix 1 druppel met 10 druppels draagolie. Uitsluitend voor gebruik op de huid.

Waarschuwingen:
Kan een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg je arts als je zwanger bent of onder behandeling staat. Vermijd contact met ogen, gehoorgang en gevoelige plekken.