Leer binnen één dag de schitterende techniek van AromaTouch™ Techniek! Aan het einde van de dag ontvang je een officieel certificaat van dōTERRA. 

Wat?

De AromaTouch™ Techniek is eenvoudig maar doeltreffend. We werken met de etherische oliën van dōTERRA en deze worden middels een vriendelijke aanraking langs de meridianen (energiebanen) in je lichaam en via de viscerale contactpunten van de rug tot de voeten zachtjes ingemasseerd. Door de zachte, ritmische aanraking, dringen de etherische oliën diep het weefsel binnen en geven ondersteuning daar waar het nodig is.

Het doel van deze techniek is om zowel het sympathische als parasympatische zenuwstelsel in evenwicht te brengen en daarmee het zelfhelende vermogen van het lichaam te ondersteunen en te versterken.

Een AromaTouch™ techniek behandeling duurt circa 45 minuten. 

Waarom?

 • De AromaTouch™ Techniek is een eenvoudige en intuïtieve aanrakingstechniek met 100% natuurlijke oliën 
 • Het ondersteunt het welzijn en een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel
 • Het is een prachtige combinatie tussen Oosterse en Westerse geneeswijzen
 • Een nieuwe en unieke massage techniek als aanvulling op je (eventuele) huidige diensten en/of expertises
 • Een natuurlijke en alternatieve techniek voor; stressreductie, optimaliseren van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties, pijnklachten en homeostase. 
 • Uitleg over de toe te passen oliën (waarom pas je deze oliën toen en welke eigenschappen hebben deze oliën)

Voor wie?

De AromaTouch™ Techniek Training is voor iedereen die deze zachte aanrakingstechniek wil leren kennen en onder de knie wil krijgen. Na de certificering ben je bevoegd de techniek uit te oefenen, eventueel als aanvulling op je andere diensten en/of expertises. Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen aan de training. 

De Trainingsdag door Marlissa Schoonderwoerd (gecertificeerd trainer door dōTERRA)

De training vindt plaats op verschillende locaties in Nederland en België. Zo heeft iedereen de mogelijkheid de training bij hem of haar in de buurt te kunnen volgen. Bij aanvang van de training ontvang je een set van de etherische oliën die gebruikt worden tijdens deze dag, en een AromaTouch™ Techniek handleiding. Door de persoonlijke begeleiding en de prettige en veilige leeromgeving is deze dag alleen al een cadeau voor jezelf!

Praktische details van de training

 • 10:00-17:30 uur
 • De ochtend wordt benut om de theorie te behandelen en de middag gebruiken we om het geleerde in praktijk te brengen (live demonstraties en de techniek ondervinden en toepassen)
 • Officiële certificering van dōTERRA
 • Investering: €150,00
 • Lunch zelf te verzorgen (je kunt je lunch meenemen maar in de omgeving zijn meestal genoeg plekjes waar je eten kunt kopen).

Wat levert deze Aroma Touch™ Techniek training mij op?

Na deze Aroma Touch Training zult u gecertificeerd zijn en de kennis hebben om deze techniek uit te oefenen en anderen hiermee te kunnen ondersteunen, eventueel als aanvulling op uw andere diensten en/of expertises.

Eenmalige investering, inclusief lesmateriaal, handboek, 8 oliën en dagdeel training en certificering van 10:00 tot 17:30 voor € 150,00

Hoe inschrijven?

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de gewenste datum en locatie. Zodra uw aanmelding en betaling voltooid is, bent u verzekerd van een plek. We verzoeken u daarbij om ook het onderstaande formulier in te vullen.

Geen geschikte datum of locatie voor u? Geef dan uw gegevens door en wij houden u op de hoogte van nieuwe trainingsdata.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.