Hallo, wij zijn Jeffrey en Marlissa Schoonderwoerd.
Wij zijn bijna 5 jaar geleden in aanraking gekomen met de producten van doTERRA en vanaf het eerste moment waren we helemaal verkocht. Met de vele bijzondere ervaringen die we hebben opgedaan met de producten van doTERRA en dankzij alle lieve mensen die wij ontmoet hebben. Het is daarom ons doel om de rest van de wereld kennis te laten maken met de producten en de mogelijkheden van doTERRA.

Buiten het feit dat doTERRA heel goede producten verkoopt in de meest zuivere vorm, doet het bedrijf doTERRA ook heel veel aan ondersteuning van goede doelen en de ontwikkeling van nieuwe producten. Kortom wij willen jou helpen om op een 100% natuurlijke manier jouw gezondheid te ondersteunen en je wegwijs te maken in de wereld van mogelijkheden die doTERRA biedt.

Wat wij het mooiste vinden aan samenwerken binnen doTERRA? De familiaire manier van omgaan met elkaar en de wijze waarop de mensen op alle niveaus in de organisatie je bijstaan met raad en daad en goede adviezen. Zowel doTERRA zakelijk als op het gebied van gezondheid.

Kom gerust met ons in contact om meer te horen De zakelijke kant van doTERRA. We zien er naar uit je te ontmoeten en samen met jouw op pad te gaan.

Je kunt contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info @ etherischeolie.net (LET OP: even de spaties weghalen) en we nemen contact met je op.

We hopen je snel te spreken!

Veel gezondheid toegewenst! Hartelijke groet,

Marlissa en Jeffrey Schoonderwoerd