doterraruiken
(doTERRA CPTG) etherische olie heeft een aantal specifieke kenmerken. In de video kun je zien wat de doTERRA olie allemaal doet. Naar de in de video genoemde kenmerken is veel specifiek onderzoek gedaan. Wil je daar meer over weten? Kijk dan eens op: www.aromaticscience.com

Etherische olie heeft heel veel toepassingen en kenmerken. Ze worden veel ingezet in het ‘alternatieve’ gezondheidscircuit. De toepassingen zijn eindeloos. Wil je weten wat etherische olie doet en voor je kan doen? Kijk dan naar de video en ontdek de mogelijkheden van etherische olie. Let op, dit is een Engelse video en je wordt doorgeleid naar een filmpje op YouTube.

Natuurlijk is ook het boek Modern Essentials, dat op deze site in de webshop is te krijgen, een geweldig naslagwerk over etherische olie. Het meest recente onderzoek, de toepassing van etherische olie en de combinatie van kwalen en etherische olie zijn daar samengebracht. Wil je meer weten over de toepassing en wat etherische olie doet? Dan kun je ook met ons contact zoeken. We helpen je graag verder!

Etherische olie kan, zoals op deze site vermeld, onderdeel zijn van een proactieve manier van omgaan met je gezondheid. Dat is een combinatie van reguliere gezondheidszorg met aanvullende gezondheidszorg. Neem te allen tijde contact op met je (huis)arts indien nodig. Etherische olie kan niet zomaar gezien worden als vervanger van de reguliere gezondheidszorg.