doTERRA etherische olie en de andere producten van doTERRA op basis van etherische olie kunnen op verschillende manieren gekocht worden. Hieronder lees je hoe je snel 25% korting kunt krijgen, daarna worden de manieren om doTERRA etherische olie te kopen nader uitgelegd, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Zo schrijf je jezelf in
Direct inschrijven voor 25% korting? Ga naar www.mydoterra.com/jeffreys en klik op Join&Save. Daar kun je vervolgens al je gegevens invullen, een welkomstpakket bestellen en je bestelling doorgeven. Afrekenen kan daar ook met iDEAL. Dit is een Engelstalige website.
Wil je eerst advies of liever in het Nederlands inschrijven? Lees dan verder, wij kunnen dat ook voor je regelen.

Welke keuze moet ik maken?
Het allerbelangrijkste bij doTERRA etherische olie: er zijn geen verplichtingen. Zo kun je bestellen:

1. Denk je slechts af en toe en voor een totaalbedrag minder dan 100 euro PER JAAR aan doTERRA etherische olie te kopen in de toekomst? Dan is de optie van gewoon in de webshop bestellen, afrekenen en de producten thuisgestuurd krijgen de beste optie voor jou.

2. Denk je regelmatiger en voor een totaalbedrag groter dan 100 euro PER JAAR aan doTERRA etherische olie te kopen in de toekomst? Dan is de optie van het zogenaamde ‘groothandelschap’ interessant. Voor een eenmalige inschrijving van 25 euro krijg je een welkomstpakket en vanaf dat moment (dus ook al op je eerste bestelling) ALTIJD 25% op je doTERRA etherische olie inkopen. Jaarlijks krijg je ter verlenging van je abonnement een pepermuntolie opgestuurd, waarvoor je dan slechts 20 euro excl. BTW voor betaalt. Dit is dus al heel snel interessant voor jou.

3. Denk je (bijna) elke maand doTERRA etherische olie te gaan kopen voor een bedrag vanaf 1 euro, dan is de 2e optie van inschrijving interessant, maar dan komt ook het doTERRA loyaliteitsprogramma om de hoek kijken. Hierbij krijg je, naast de 25% korting die je dan ALTIJD krijgt, een oplopend percentage (van 10-30%) aan extra korting in de vorm van gratis productpunten die je kunt inzetten om producten te bestellen. Daarmee komt je totale korting maximaal op 55%.

Dit is hoe dat werkt:
– als je tussen de 1 en 49 euro bestelt per maand, dan blijven je spaarpunten in tact en blijft je spaarpercentage gelijk. Er gebeurt dus ‘niets’.
– als je tussen de 50 en 100 euro bestelt per maand, dan spaar je het percentage van 10-30 procent over je aankopen en die kun je dan (of later) besteden aan gratis producten.
– als je boven de 100 euro bestelt, dan ga je eventueel ook nog meeverdienen aan de aankopen door anderen, dan kom je meer in de ‘bedrijfs/ondernemers’ kant van doTERRA
– als je boven de 125 euro bestelt, dan krijg je ook een gratis product van de maand, naast bovengenoemde voordelen

Optie 3 is vooral interessant als je etherische olie veel gebruikt in de huiselijke sfeer of als je bijvoorbeeld een praktijk of bedrijf hebt waar je doTERRA etherische olie inzet als onderdeel: aromatisch, maar ook voor mentale en fysieke kwalen of vanwege de massagekant van doTERRA. Kijk daarvoor ook zeker bij AromaTouch.

Wil je advies? Neem contact op!
Wil je optie 2 of 3? Schrijf je dan in zoals hierboven vermeld of neem contact met ons op! Dit kan via info @ etherischeolie.net (even de spaties weghalen!) Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!