Voor massagetherapeuten die interesse hebben in doTERRA is de AromaTouch™ Techniek waarschijnlijk een heel interessante werkwijze. Niet alleen vanwege de uiterst hoge kwaliteit van de etherische olie, ook vanwege de filosofie achter deze techniek.

doterraaromatouch

Wat is de AromaTouch™ Techniek?

dōTERRA’s AromaTouch techniek is een klinische benadering om dōTERRA etherische oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten.
De toepassing heeft ten doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen.
De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van etherische oliën.
De AromaTouch techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en maakt gebruik van dōTERRA’s CPTG etherische oliën voor een ongeëvenaarde ervaring van aarding voor de ontvanger.
 
De AromaTouch™ procedure

De AromaTouch techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, immuunversterking, ontstekingsreactie vermindering en homeostase. Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee etherische oliën, een enkelvoudige olie of een samengestelde olie. De techniek vereist 45 minuten per behandeling en het is mogelijk om met één AromaTouch kit meerdere behandelingen te geven.

doterraaromatouch2

De AromaTouch™ Techniek training

De AromaTouch techniek is een onderscheidende professionele service die kan worden aangeboden en tevens helpt bij het bouwen aan een goede klantrelatie. De AromaTouch techniek is nu beschikbaar voor massagetherapeuten met licentie en gezondheidswerkers. De opleiding duurt 8 uur, u ontvangt klassikaal instructies, een demonstratie, een handboek en een set AromaTouch kit met acht CPTG etherische oliën, waaronder: Balance, Lavendel, Melaleuca, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wilde Sinaasappel en Pepermunt.

Wil je meer weten over deze techniek? Neem dan contact met Marlissa op via info @ etherischeolie.net (uiteraard zonder de spaties). Marlissa neemt dan contact met je op.