doterratest
De etherische olie en producten die etherische olie bevatten van doTERRA zijn van gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit, waardoor de eigenschappen van de etherische olie volledig tot hun recht komen.

Op deze plek stonden tot voor kort alle voordelen van doTERRA etherische olie en ook hoe de kwaliteit van de olie zich verhoud tot andere etherische olie. En ook wat de etherische olie allemaal kan doen. Helaas hebben we deze informatie moeten verwijderen. Want in ons land mogen er geen claims over producten zoals etherische olie worden vermeld. Waar dat in andere landen wel mag, daar is de lobby van een aantal partijen hier zo groot, dat andere geluiden dan regulieren geneesmiddelen en methoden geen voedingsbodem kunnen vinden. In ieder geval niet duidelijk. Want we mogen hier wel vaag omschrijven wat doTERRA doet.

Hoe lossen we dit op? Hieronder staat een link naar onderzoek over doTERRA en andere etherische olie. Weliswaar in het Engels, maar wel heel nuttig. En de video’s kunt u ook gewoon bekijken. En er is nog een oplossing: het boek Modern Essentials (verkrijgbaar in de webshop) is een bron van informatie over etherische olie en de toepassing er van. Compleet met talloze wetenschappelijke onderzoeken, artikelen en verwijzingen. En dat helpt dan weer wel…

Meer weten over onderzoek naar het gebruik van etherische olie? Kijk dan op: www.aromaticscience.com