doTERRA gestapelde flesjesVoor ons is het belangrijkste dat jij geniet van de etherische olie van doTERRA en de producten die doTERRA nog meer te bieden heeft waarin etherische olie is verwerkt. Of dat nu zijn de enkelvoudige etherische olie, samengestelde etherische olie, voedingssupplementen, lichaams- of andere verzorgingsproducten. doTERRA heeft op elk vlak veel te bieden.

doTERRA groeit internationaal dan ook enorm en we zijn steeds op zoek naar mensen die het leuk vinden om met doTERRA etherische olie ook zelf op zakelijke wijze om te gaan. Hieronder hoe dat werkt.

– Als je je inschrijft bij doTERRA krijg je niet alleen de 25% korting op al je bestellingen, het opent ook de mogelijkheid om zakelijk meer met doTERRA te doen. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet, we zien in de praktijk echter dat steeds meer mensen dat in meerdere of mindere mate doen.
– Door de 25% korting die je krijgt is er direct al een mogelijkheid tot verkoop aan consumenten voor de gewone consumentenprijs.
– Daarnaast kent doTERRA een verdienmodel waarbij de mensen die via jou ook 25% korting willen hebben op doTERRA producten jou ook een extra percentage omzet opleveren. Daarmee zien wij dat de een daarmee zijn eigen bestellingen terug verdient, terwijl de ander daar een leuk inkomen mee kan verdienen. Voor dat laatste betekent het wel dat je er tijd en energie in moet investeren, want je inkomen komt natuurlijk niet zomaar naar je toe.

We hebben inmiddels een heel leuk team van mensen die in Nederland met doTERRA etherische olie werken. Heb jij zin en tijd en bovenal: vind jij de producen van doTERRA net zo goed als wij? Dan ben je van harte welkom om meer informatie in te winnen. Stuur een mail naar info @ etherischeolie.net (even de spaties weghalen) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Informatie voor collega IPC’s
Een aantal collega’s vragen ons waarom deze website online is. Het antwoord is simpel:
Wij hebben van corporate doTERRA toestemming om deze site voorlopig nog online te houden. Dit heeft te maken met afspraken gemaakt in 2013 met de toenmalige directeur marketing en sales van doTERRA Europe. Ergens in 2015 heeft doTERRA de compliance regels aangepast en daarna voldeed deze site niet meer. Omdat we echter hebben geïnvesteerd en afspraken gemaakt, mag de site nog online blijven onder voorwaarde dat we gaan meedenken over een oplossing waarmee iedereen geholpen is: een Nederlandstalige ‘miniwebsite’ en een betaalmethode als iDEAL erin verwerkt. Hoe lang dat nog duurt is niet bekend, maar doTERRA op corporate niveau vindt het niet eerlijk dat wij moeten stoppen terwijl zij de spelregels hebben veranderd. En daar zijn wij het mee eens uiteraard. Tip: iedereen die het vraagt krijgt het antwoord en verzoek om, als ze bijvoorbeeld iemand hadden gedacht in te schrijven, binnen 14 dagen te checken of ze dat per ongeluk via ons gedaan hebben. Dan wordt die persoon uiteraard over geschreven. Hierboven staat hoe je contact kunt zoeken. Samen maken we doTERRA in Nederland en Belgie groter!