4,50

5 op voorraad

Beschrijving

Bamboe Tandenborstel Kids

De Bamboo World Bamboo Tandenborstel is een duurzaam alternatief voor plastic tandenborstels die meestal op stortplaatsen of in de oceanen terechtkomen.
Door de overstap te maken, helpt u onze prachtige planeet te behouden en te beschermen tegen plasticvervuiling. Stop met plastic, borstel duurzaam!
Minimalistisch ontwerp, ethisch verantwoord, 100% biologisch afbreekbaar bamboe handvat. Vegan, zachte en harde haren, BPA-vrij, niet-toxisch en recyclebaar.
Met plasticvrije en recyclebare kartonnen verpakkingen is bamboo een ecologisch duurzaam materiaal, ’s werelds snelste natuurlijke vernieuwingsbron die ook antimicrobieel, schimmelwerend en antibacterieel is.

We raden aan om uw tandenborstel om de 3 maanden te vervangen, of wanneer de haren gerafeld zijn.

Bamboe Tandenborstelkoker Kids

Neem jouw tandenborstel hygiënisch mee op reis in deze bamboe tandenborstelkoker van Essential Wellness. Of gebruik hem wanneer je je tandenborstel thuis gewoon netjes wilt opbergen. De dop heeft een klein gaatje waardoor er lucht toegelaten wordt en er geen schimmel kan ontstaan. Bamboe is van nature antibacterieel en daarom perfect om ook tandenborstels en deze kokers te maken. Neem jouw Bamboe Tandenborstel kids in de koker en zo gaat-ie een hele tijd mee.  De lengte van deze koker is voor kinderborstels.

Handig zo’n tandenborstelkoker van bamboe:

  • Berg hygiënisch jouw tandenborstel op.
  • De dop heeft gaatje om te luchten.
  • 100% bamboe.
  • Bamboe is antibacterieel.