40,00

5 op voorraad

Beschrijving

Copaiba softgels

Copaiba Softgels bieden een dagelijkse dosis Copaiba etherische olie in een handige, gemakkelijk in te slikken softgel.

Wanneer het wordt ingenomen, kan Copaiba etherische olie helpen bij het ondersteunen van het zenuwstelsel, cardiovasculaire, immuun-, spijsverterings- en ademhalingssystemen.

Traditioneel wordt Copaiba ingenomen om de gezondheid van het cardiovasculaire, immuun- en spijsverteringsysteem- en het ademhalings- en zenuwstelsels te bevorderen.

Bij inname kan de etherische olie van Copaiba kalmerend, verzachtend en ondersteunend zijn voor het zenuwstelsel. De antioxidant werking van Copaiba etherische olie bevordert een gezonde functie van immuunsysteem en de respons, terwijl het de gezondheid van de cellen en functie ondersteunt.

Naast de vele voordelen die Copaiba softgels voor het lichaam hebben, ondersteunt het ook de gezonde werking van de bloedsomloop en het kalmeren van angstige gevoelens.

Waarschuwingen
Mogelijk huidgevoeligheid. Houd buiten bereik van kinderen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling van een arts staat, raadpleeg dan voor gebruik je arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant oren en gevoelige gebieden.