26,67

Beschrijving

Align – Centrerende Blend

Voel je je een beetje verloren en heb je het gevoel dat je geen grip hebt op gebeurtenissen? Aromatherapie en een aantal yogaposes om je weer te aarden kunnen een nieuw gevoel van rust en doelgerichtheid creëren, wat kan leiden tot een nieuwe oplossing. Onthouden wat je waard bent en stevig in je eigen schoenen blijven staan is een dagelijkse oefening. Align centrering blend met bergamot, Coriander, Marjoram, Peppermint, Jasmine en Rose etherische oliën in een basis van gefractioneerde kokosolie helpt je om in jezelf te geloven en open te blijven staan voor alle mogelijkheden.

Voornaamste voordelen:

  • Ondersteunt effectief het beoefenen van yoga.
  • Bevordert een gevoel van zelfacceptatie, vertrouwen en subtiliteit.
  • Bevordert harmonie en kalme vooruitgang.

Toepassingen:

  • Op de huid aanbrengen om te genieten van de weldadige werking van Align op die momenten dat je even bij jezelf wilt komen.
  • Geniet van de voordelen van Align op momenten dat je je uitgeput en zonder focus voelt.
  • Op de gewenste plekken aanbrengen voor gebruik tijdens yoga of op elk moment van de dag.
  • Kan tijdens het beoefenen van yoga of gedurende andere momenten van de dag worden gebruikt.

Gebruiksaanwijzing:
Op de huid: Voor massage mix 5 druppels met 10ml draagolie. Voor in bad mix 5 druppels met 5ml draagolie. Voor parfum mix 1 druppel met 10 druppels draagolie. Uitsluitend voor gebruik op de huid.

Waarschuwingen:
Kan een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg je arts als je zwanger bent of onder behandeling staat. Vermijd contant met ogen, gehoorgang en gevoelig plekken. Vermijd zonlicht en UV-straling gedurende ten minste 12 uur na het aanbrengen.