48,00

Beschrijving

De doTERRA Emotioneel Aromatherapie Passion is een unieke etherische olie blend gecombineerd met gefractioneerde kokosolie in een 10ml rollerflesje voor gemakkelijk en zachte topische toepassing.

Emoties zijn het resultaat van een heel complex aan psychologische en zintuiglijke prikkels, waaronder ook geur.

Het doTERRA Emotioneel Aromatherapie Touch is een vernieuwende manier van het organiseren van aromatische families van planten rondom groepen van emoties en bijvoorbeeld ingezet kunnen worden door aromatherapeuten in sessies, maar ook particulier op basis van ervaren emoties.

doTERRA heeft emotionele aromatherapie praktisch en voor iedereen toepasbaar gemaakt door veel voorkomende negatieve emoties te definiëren, en daar een lijn van etherische oliecombinaties bij ontwikkeld die overeenkomen met zes categorieën van emotioneel welbevinden: vergeving, passie, blijdschap, motivatie, rust/vrede en verdriet/troost.

Daarbij is een wiel van geuren, combinaties van bloemen, munt, citrus, specerijen, kruiden/grassen en bomen samengesteld om elk van die emoties te kunnen ondersteunen/balanceren. Het werkt heel simpel: kies een emotie die je op dit moment zou kunnen voelen en kijk in het emotioneel aromatherapie systeemwiel welke gemengde olie voor jou het meest geschikt is. Dit kan 1 olie zijn of een combinatie van olie. De olie kan vervolgens op de huid worden aangebracht.

Zowel te gebruiken in een praktijk, als persoonlijk. Als compleet pakket verkrijgbaar of in losse roller flesjes van 10 ml.

Meer productinformatie is hier te downloaden (in het Engels)

Passie is een inspirerende combinatie van etherische oliesoorten. De combinatie van specerijen en kruiden als kruidnagel, gember en kaneelschors zorgen voor een warme en vernieuwende geur en inspiratiebron.