169,40

Beschrijving

doTERRA’s Family Essentials® Kit is een verzameling van tien verzorgende etherische oliën, waaronder zes enkelvoudige oliën en vier olie blends. De doos bevat tips voor het gebruik van de oliën.

De Family Essentials  kit bevat de volgende 5 ml flesjes:
Lavendel
Citroen
Pepermunt
Melaleuca
Oregano
Frankincense
Deep Blue
Breathe
ZenGest
On Guard
en wacht erop om families te helpen een veelheid aan gezondheidsproblemen aan te pakken. Tevens ontvang je met deze kit een 15 ml. Smart & Sassy Metabolic blend.

Deze pure etherische oliën hebben een heilzame werking en zijn tevens een gezonde vervanging voor wierook. De etherische oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 druppel voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®. Gebruiksaanwijzingen per olie zijn bijgesloten.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben vele toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheid van Citroen kun je ons een mail sturen of je informeren via het boek “Modern Essentials, een eigentijdse gids voor het therapeutisch gebruik van essentiële oliën“. Wij adviseren je graag.

Citrus limon

Citroen etherische olie is enorm populair. Deze krachtpatser is koud geperst uit de schil van de citroen om zijn delicate, natuurlijke en krachtige eigenschappen te behouden. Citroen staat bekend om zijn krachtig aromatische, uitwendige en interne reinigende werking en kan met vele andere oliën worden samengevoegd. Verspreiden van citroen in een ruimte om de lucht te zuiveren en zorgt voor een stemmingsverhogend effect. Kan ook gebruikt worden om voorwerpen in het huis te reinigen als een niet-giftig reinigingsmiddel.

Lavandula Angustifolia

Lavendel etherische olie is met haar onmiskenbare aroma en therapeutische eigenschappen één van dōTERRA’s meest populaire oliën. Lavendel is alom bekend, erkend en gebruikt vanwege haar kalmerende en ontspannende kwaliteiten. Lavendel is een universele olie die van oudsher bekend staat om het lichaam in evenwicht te brengen en om zijn werken daar waar de behoefte is. Bij twijfel, gebruik dan lavendel!

Mentha Piperita

Pepermunt is populair om zijn enorme veelzijdigheid in gebruik van tandpasta tot kauwgom om de adem te verfrissen. Als etherische olie is het nuttig om de ademhaling te vergemakkelijken en als hulp bij problemen met de spijsvertering. Pepermunt verlicht bij darmkrampen en –gas, hoofdpijn, brandend maagzuur en indigestie.

Melaleuca Alternifolia

Ook wel bekend onder de naam “Tea Tree”, wordt Melaleuca vereerd om zijn reinigende en regeneratieve eigenschappen, met name voor de huid. Samengesteld uit meer dan negentig verschillende verbindingen heeft Melaleuca onbegrensde therapeutische toepassingen.

Oregano: Origanum vulgare

Hippocrates, de vader van de geneeskunde, gebruikte oregano als reinigingsmiddel, ter ondersteuning van de spijsvertering en bij ademhalingsproblemen. Deze olie wordt bijvoorbeeld ook succesvol toegepast bij wratten. Oregano bevat fenolzuren en flavonoïden en heeft een hoge werkzaamheid als antioxidant.

Frankincense: Boswellia carterii, frereana, and sacra

Frankincense is een heilige olie die in het Midden-Oosten gebruikt wordt als ingrediënt tijdens heilige inwijdingen. Vroeger werd het tijdens de offerceremonies gebruikt om de communicatie met de Schepper te verbeteren. De beste Frankincense ter wereld groeit vandaag de dag in Somalië.

Frankincense is een hars afkomstig van de Frankincense (Wierook) boom. Het aroma van deze hars “tranen” wordt gewaardeerd om zijn veronderstelde genezende eigenschappen en superieure kwaliteiten waardoor deze olie een rol verwierf in de documentaire The Truth About Cancer. Gebruikt voor religieuze rituelen sinds de tijd van de oude Egyptenaren maar ook als ontsmettingsmiddelen en als fixeermiddel in parfums.

Wierook of Frankincense bevat sesquiterpenen, die het vermogen hebben om verder te gaan dan de bloed-hersenbarrière.

Deep Blue: Verzachtende olie

Volgens recente studies heeft meer dan de helft van de mensen last van ongemakken aan spieren, botten en gewrichten. dōTERRA ‘s Deep Blue® is een verzachtende oplossing voor deze uitdaging. Etherische oliën Wintergroen, Kamfer, Pepermunt, Blauwe Boerenwormkruid, Duitse Kamille, Helichrysum en Osmanthus werken samen om de pijnlijke gewrichten en spieren te verzachten. De effecten ervan zijn diepgaand, doordringend met een duurzaam resultaat. Eenmaal zachtjes ingewreven op het gebied van het ongemak, zal Deep Blue’s koele therapeutisch effect vrijwel direct voelbaar zijn.

Breathe: Ademhaling

Breathe is een samengestelde olie van doTERRA. Ademhalingsproblemen zijn overheersend aanwezig in onze huidige moderne samenleving. dōTERRA’s samengestelde blend Breathe is een perfecte manier om de ademhaling te verlichten en hier duurzaam voordeel uit te halen. dōTERRA’s Breathe is een opmerkelijke samenstelling van CPTG® essentiële oliën Laurierblad, Pepermunt, Eucalyptus, Melaleuca (Tea Tree), Citroen en Ravensara die helpt om de ademhaling te vergemakkelijken, die reinigt en de luchtwegen verzacht. De aangename geur is kalmerend voor de zintuigen en perfect om ’s nachts te verstuiven om een goede nachtrust te bevorderen.

ZenGest: Spijsverteringsolie

Veel etherische oliën zijn erkend door middel van onderzoek en zijn krachtige middelen om te helpen de normale balans in het spijsverteringsstelsel te herstellen. ZenGest (voorheen DigestZen) maakt gebruik van deze gevestigde therapeutische kwaliteiten in een melange van pure essentiële oliën gember, pepermunt, dragon, venkel, karwij, koriander, anijs en hebben elk specifieke kenmerken die bijdragen aan de algehele effectiviteit van deze krachtige samenstelling. Bij inwendig gebruik van dōTERRA’s ZenGest is het niet alleen rustgevend, maar brengt het ook opluchting naast ondersteuning voor het spijsverteringsstelsel.

On Guard: Natuurlijke bescherming samengestelde olie

On Guard® is dōTERRA’s unieke gepatenteerde samenstelling van oliën ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem. Een combinatie van etherische oliën Wilde Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn bieden met hun aangename geur een natuurlijk en effectief alternatief voor de synthetische opties ter ondersteuning van het immuunsysteem.

On Guard® etherische olie blend is met haar unieke aroma één van dōTERRA’s meest veelzijdige samengestelde oliën. Deze olie is ook veilig te gebruiken op aanrechtbladen als een niet-toxische manier om oppervlakten te reinigen of om de atmosfeer te zuiveren doormiddel van een diffuser. On Guard® etherische olie blend is ook uitstekend voor het elimineren en de controle van pathogenen micro-organismen als gevolg van de potentie van de bestanddelen.

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.