David Stirling CEO doTERRA in Nederland

Een inspirerend verhaal over doTERRA, over de etherische olie van doTERRA, over hoe doTERRA samenwerkt in veel landen om doTERRA etherische olie te maken en wat de impact is in die landen.
IMG_4626
Dat verhaal hield David Stirling, CEO van doTERRA, afgelopen vrijdag in Bunnik tijdens een bijeenkomst over doTERRA in Nederland. Zo’n 400 belangstellenden waren op zijn verhaal afgekomen. Een verhaal met een missie, een verhaal met emotie en een verhaal waar de bevlogenheid en de overtuiging van de kracht en werking van etherische olie van afspatte.

Vooral zijn verhaal en video over de productie van Wintergroen in Nepal, precies op de plaats waar de aardbeving eerder dit jaar het hardst heeft toegeslagen, lieten zien waar zijn mensenpassie en missie rond doTERRA zit. Hoe doTERRA direct in actie kwam om de lokale mensen in Nepal te helpen, hoe nu al vorderingen zijn geboekt en hoe dankbaar mensen zijn.

IMG_4627

Ook mooie verhalen over het lopende onderzoek naar de werking van etherische olie op het menselijk lichaam, zowel mentaal als fysiek. De komende jaren zullen veel van de resultaten van die onderzoeken naar buiten komen.

Kortom, een boeiende avond over prachtige producten, waar veel mensen van genoten hebben.

Share this Post