Er was eens…

Er was eens…

  • 20 mei 2019
  • Blog
  • 633

Met deze magische woorden begint elk sprookje. En ondertussen begin ik te geloven dat ik ook in een sprookje leef. 

Vorig jaar kwamen de oliën van doTerra op mijn pad en sindsdien blijven ze mij verbazen. Niet alleen de voordelen voor de gezondheid van mijzelf en de lieve mensen om mij heen, maar ook de kansen die ze meebrengen op mijn weg.
En de volgende kans heb ik van Marlissa en Jeffrey gekregen. Na een oproepje op Facebook dat ze iemand zochten om blogs te schrijven over de producten van doTerra en een enthousiast gesprek later ben ik onwijs blij dat ze mij een mooie kans geven om te doen wat ik heel graag doe: de producten van doTerra gebruiken en daar over schrijven!

Dus hier gaan we! Ik ben Kiri, bijna 31 jaar oud, hoteldebotel verliefd op Bart en samen hebben we 2 onwijs leuke meiden; Emma van 4 en Sofie van 1. Oh, en om onze oestrogenenbom in huis helemaal compleet te maken hebben we ook nog 2 poezendames in huis. Op dit moment ben ik mij aan het verdiepen in aromatherapie bij zwangeren, baby’s en kinderen en volg ik de opleiding Aromatherapie bij Stichting Wellness en Aromatherapie. 

En in deze blog zal ik mijn sprookje vertellen. 

“Er was eens vier jaar geleden een mama (ja, dat ben ik!) die zat te genieten op haar roze wolk met haar pracht van een dochter… Kijkend naar dit meisje bedacht ik mij dat er toch een andere manier zou moeten zijn dan dit pure bundeltje geluk vol te stoppen met synthetische troep bij elk babykwaaltje. En zo zat ik een aantal weken later bij een lezing over doTerra oliën. 

Holy shit, wat komt er dan veel nieuwe info op je af! Heel veel onbekende en nieuwe info. Een vriendin van me wist er al meer vanaf en liet mij de maanden die erop volgde kennismaken met de oliën en deelde haar enthousiasme. Als echte Hollander ben ik natuurlijk niet meteen voor een account gegaan (hé, eerst maar eens zien of die prijzige druppels het echt wel waard waren”) en tja, het vervolg kunnen jullie wel raden..

De opvolgende drie jaar ben ik langzaamaan de oliën gaan gebruiken (nog steeds zonder account hoor, want dat was wel heel veel vastigheid in die onbekende wereld..) tot er een moment kwam dat ik benaderd werd door Marjet. Een avondje bij Hotel Breukelen met haar en ik was verkocht! Dit was het, deze producten zorgen zo goed voor mij en mijn grootste geluk dat moeten anderen ook weten!

Voor ik het wist logde ik in op mijn eigen doTerra-account (waar ik echt nog geen seconde spijt van heb gehad) en hobbelde ik over mijn doTerra-pad en ik zal jullie zeggen het bevalt mij onwijs goed!  

De komende maanden neem ik jullie dan ook met alle liefde mee in mijn avontuur en ontdekkingsreis. Ik vertel jullie graag mijn ervaringen over het toepassen van de oliën binnen mijn eigen gezin, waarbij bij mij altijd de veiligheid voor op staat. Daarnaast kan ik ook niet wachten om mijn kennis met jullie te delen. 

Share this Post